Datum

16 september 2012 9:45

Accommodatie

Onbekend

De wedstrijd begon voor beide teams aftastend   Wat normaal bij aanvang van de nieuwe competitie
dan is nog weinig informatie over de tegenstanders . Het was in minuut 17 van de aanvang van
de eerste helft toen sprundel  MOC overrompelde met goede passes waar MOC geen antwoord op
had hiermede werd Rob v.d.B in stelling gebracht die miste deze kans niet en keurig afronde 0 – 1
Sprundel putte moed uit deze opsteker zodat de aanvallen wat vloeierder liepen met enkele reeele
kansen maar die moeten dan wel benut worden  De schakeling tussen verdedigen en aanvallen
verliep vrij goed dat alles niet lukte was jammer Na het weg en weer voetballenwas het in de
38 ste minuut toen een middenvelder van MOC een geplaatst schot op het doel loste de bal belande
in de kruising onder kant lal om te verdwijnen achter onze doelman die kansloos was 1 – 1
sprundel herpakte zich mede door prima genomen een vrije trapdoor Jac d R  die door de attente
Carl V keurig werd in gekopt  1 – 2 in de 42 ste minuut

De tweede helft was niet optimaal  met in het begin foute passes en onnodig bal verlies ,wat MOC
in de kaart speelde  De aanvallen van MOC of de countres als je ze zo noemen wil waren niet altijd
van gevaar ontbloot De wedstrijd werd even onvriendelijk de scheidsrechter nam zo nu en dan
beslissingen die door spelers niet altijd begrepen werden    Sprundel profiteerde in de 80 ste minuut
van het wanordelijk verdedigen van MOC hierdoor kon Rob v.d. B  zijn tweede doelpunt maken 1 – 3
In de 83 ste minuut werd een aanval van Moc gepareerd  met een snelle uitval van op rechtskreeg
Patrick lauwerijsen , mede door het goed meelopen en positie te kiezen van Rob v.d. B, kreeg
Patrick Lauwerijsen kreeg hierdoor de ruimte die hij volledig benutte om er 1 – 4 van te maken
Dit  was de revance van een eerder geldig doelpunt had afgekeurd  Na veel geharrewar in het doelgebied
werd Rob v.d.B weer in stelling gebracht om zijn derde doelpunt te maken in de 94 ste minuut 1 - 5
Het leek er op dat de scheidrechter zeer belust op het spelletje om 9 minuten te lang te laten spelen
waar voor en voor wie zal wel een raadsel blijven  Goed gedaan mannen ga zo door