Datum

3 maart 2013 10:00

Accommodatie

Onbekend

Eindelijk weer eens weer een wedstrijd waar het om gaat ,en het was goed en het weer
was ons goed gezind  . SVC begon agressiever aan de wedstrijd dan Sprundel  die
afwachtend begon. De intensie was goed maar het was net niet ,de afwerking was rommelig
Om tot resultaat te komen ,zouden ze wat zorgvuldiger moeten zijn qua veldbezetting en
passing  Na 10 minuten spelen ging het mis in de verdedigingwaarvan SVC profiteerde
om er 0 – 1 van te maken . Maar 5 minuten later was het Sprundel, dat na weg en weer
spel , het geharrewar mede dank zij Peter v G afstrafte  1 – 1 werd de nieuwe stand
Sprundel probeerde na dit doelpunt druk te zetten, wat leidde tot meer ruimte achter in
SVC probeerde hiervan te profiteren met gevaarlijke snelle aanvallen maar het resutaat
leverde het niet op. Na circa 30 minuten spelen was Sprundel in de meerderhied en
belaagde de diverse malen de doelman van SVC   De pas ingekomen Mark V vond het
welletjes met een gericht schot van afstand maakte hij er 2 – 1 van    Sprundel bleef aan-
dringen doch het leverde niets op  .

Sprundel begon de tweede helft zeer aanvallend het leverde echter niets op, intege deel
de aanvallende impulsen kwamen SVC tengoede ,daar de verdediging minder gesloten was
en er meer ruimte kwam voor SVC   Het waren de uitvallen van SVC die gevaarlijk waren
Het veld werd qua spel steeds groter wat meer krachten kosten om het te belopen .
Sprundel herpakte zich het was in de 70 ste minuut het was Erik  Broos die een goede
aanval afronde met een schuiver de doelman van SVC passeerde 3 – 1 de nieuwe stand
Vlak na dit doelpunt werd er tege gescoord door SVC met een lob die onze doelman
verschalkte 3 – 2 in de 71 ste minuut  Er volgde direct een antwoord van sprundel
,met goed voetbal wist men wel het goal te bereiken maar het net kon men niet laten
trillen  De organisatie verslapte in de verdediging enigzins wat chaotisch leek .
Het was in de 85 ste minuut Sprundel die met een snelle aanval Peter vG in
stelling bracht doch zijn schot ging rakelings naast jammer  hierna blies de goed leidende
scheidsrechter Geert voor het einde van de wedstrijd

Op naar de volgende wedstrijd A.s zondag succes wordt jullei toe gewenst door de TC